امروز برای شما یک روش دیگر از مزهدار کردن مرغ را قرار دادهایم؛ استفاده از سس عسل به سبک روسی. برای آشنایی با مواد اولیه و روش مزهدار کردن مرغ با سس عسل به این سبک، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: دو عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
نشاستهی ذرت: دو قاشق غذاخوری
روغن: یک چهارم پیمانه
آب: دو پیمانه
عسل: چهار قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
تخم مرغ: یک عدد
سرکهی سفید: دو قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازهی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سینهی مرغ را به قطعات کوچکی تقسیم میکنیم.
در ظرفی مناسب، آرد را به همراه یک قاشق نشاسته و نصف پیمانه آب ریخته، تخم مرغ را به آنها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
تکههای مرغ را داخل این مخلوط قرار داده و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
ظرف مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن میریزیم تا داغ شود. سیر رنده شده را به همراه زنجبیل به روغن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
عسل را با سرکه، یک پیمانه آب و بقیهی نشاسته مخلوط کرده وقتی یکدست شد، آن را به سیر و زنجبیل اضافه میکنیم. کنجد را نیز به این سس میافزاییم.
مواد را پنج دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا سس یکدستی به وجود آید. سپس آن را از روی حرارت برمیداریم.
مرغها را از داخل مخلوط آرد و نشاسته خارج کرده و داخل روغن، سرخ میکنیم. وقتی همهی مرغها سرخ شدند، دوباره سس عسل را روی حرارت قرار میدهیم، وقتی کمی گرم شد، تکههای مرغ را داخل آن میریزیم. نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار داده و مخلوط میکنیم تا مرغها کاملا مزهدار شوند.
تکههای مزهدار شدهی مرغ را داخل ظرفی مناسب قرار داده و به دلخواه تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: justfood
مطلب مزهدار کردن مرغ با سس عسل به سبک روسی در سایت مفیدستان.
مرغ ,یک ,سس ,عسل ,قاشق ,مزهدار ,سس عسل ,مزهدار کردن ,مرغ را ,را به ,عسل به ,قرار دادهایم؛ استفاده
درباره این سایت